VICTORIE ÎN PRIMUL MECI DIN ACEST AN

September 4, 2017

VICTORIE ÎN PRIMUL MECI DIN ACEST AN!

Cei 200 de iubitori ai sportului rege prezenți pe Electromagnetica, din București, au savurat din plin victoria PAZNICILOR in fața celor de la Metaloglobus. S-au marcat 6 goluri și s-a ratat la fel de mult în duelul care a închis prima etapă din noul sezon al Ligii a IV-a.

Cojocariu Cezar și Stancu Sorin aliniază următorul 11: Cezar STANCU – Paul TECARU, Cătălin MOCANU, Ion IONIȚĂ, Florin DUMITRU – Iulian NEACȘU, Adrian BARBU, Mădălin RĂDUCA, Daniel MIHALCEA – Marian TESCU, Alin BĂBEANU.

AFC ASALT a început excelent meciul cu Metaloglobus, iar in minutul 10, Alin BĂBEANU ia bara la țintă cu un șut violent de la marginea careului de 16 metri. Dar cum fotbalul te pedepsește, in minutul 25 oaspeții obțin un penalty dintr-o neatenție în apărarea noastră și portarul Cezar STANCU este sancționat cu un cartonaș galben. Oaspeții înscriu de la punctul cu var și scorul devine 0-1. Nu este nimic, PAZNICII iau cu asalt poarta oaspeților fără să fructifice vre-o fază de atac. Însă în minutul 45, AFC ASALT obține un penalty care este transformat cu ușurință de Marian TESCU. Așadar, scorul la pauză fiind la egalitate, 1-1.

Elevii antrenați de Cojocariu Cezar și Stancu Sorin au ieșit mult mai motivați de la cabine, iar în primul minut al reprizei secunde Iulian NEACȘU îi aduce pe PAZNICI in avantaj. Băieții se relaxează puțin crezând ca este doar o formalitate până când vor înscrie și al treilea gol, dar oaspeții înscriu iar și scorul devine 2-2. Timp de 10 minute meciul sa jucat doar pe contraatac iar în minutul 70, Paul TECARU scapă singur cu portarul advers, însă nereușind să fructifice marea ocazie avută.

Timpul trece în favoarea oaspeților, începând chiar să tragă de timp. Dar antrenorul Cojocariu Cezar face două schimbări inspirate și îi introduce in teren in minutul 72 pe Valentin STANCIU și pe Dorin HODOROGEA, mizând pe cartea atacului. Dar AFC ASALT nu este o echipă care să aibă emoții pe final de meci, așa că Dorin HODOROGEA ia o acțiune pe cont propriu și in minutul 82 înscrie cu un șut de la 20 de metrii in vinclul porții adverse și preluăm avantajul pe tabelă. Câteva minute mai tarziu PAZNICII obțin un corner care este executat ca la carte de Florin DUMITRU, iar Valentin STANCIU îi obliga pe fundașii adverși să îsi introducă mingea in propria poartă.

Așadar, AFC ASALT București invinge pe F.C. Metaloglobus cu scorul de 4-2.

 

NOI AVEM MÂNDRIE, ONOARE ŞI ORGOLIU!
NOI SUNTEM ASALT!
NOI SUNTEM PAZNICII!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *