Interviu Cojocariu Cezar

May 12, 2017

R: De când antrenați?

CC: Am început ca antrenor secund la Unirea Tricolor în urmă cu 3 ani, alături de Marian Paraschiv. Dânsul a avut o ofertă foarte bună de la Electroaparataj și a plecat. Eu am continuat munca dânsului, reușind în aproape 2 ani să construiesc o echipă acolo.

R: De ce AFC ASALT București?

CC: Eu sunt fan al echipei Manchester United, mi-am dorit ca această echipă să se numească AFC United București. Deoarece mai există o echipă cu acest nume în București, nu a fost posibil. Am ales numele sponsorului nostru, ASALT MANAGEMENT.

R: Care sunt obiectivele dvs. pe plan profesional cu AFC ASALT pentru 2017?

CC: Obiectivele sunt evidente pentru toată lumea! Suntem calificați în semifinala Cupei României (faza București), ne dorim și promovarea în Liga a IV-a. Nu ascundem nici faptul că ne dorim Cupa României la acest nivel de competiție.

R: Cum povestiți apropiaților despre echipă?

CC: Rezultatele vorbesc despre echipă. Eu pot adăuga că această echipă crește de la zi la zi și meci după meci!

R: Ce înseamnă AFC ASALT?

CC: AFC ASALT înseamnă muncă, seriozitate și rezultate bune. AFC ASALT înseamnă succes!

R: Vi se pare vreo diferență între Liga a IV-a și Liga a V-a?

CC: Între L4 și L5 nu este o diferență foarte mare! Exemplul este clar, în Cupa României am eliminat câteva echipe din L4. Pe Electroaparataj, care este deținătoarea trofeului și vicecampioana de anul trecut. Vă spun sincer că sunt câteva echipe din L5 care pot prinde lejer play-off-ul în L4.

R: Ce planuri aveți pentru viitor cu clubul? O școală de fotbal?

CC: În primul rând, promvarea echipei într-un  eșalon superior. Din vară vrem să ne ocupăm de copii și juniori, având deja o colaborare cu un club de fotbal de lângă Barcelona. Am fost deja invitat în Spania vara trecută, iar în acest an mă voi duce din nou acolo la invitația lor.

R: Care este motto-ul dumneavoastră?

CC: “Cel ce mărșăluiește prost prin viață, deja și-a câștigat disprețul meu. I sa dat ditamai creierul din greșeală, din moment ce măduva spinării i-ar fi fost de-ajuns!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *