Comunicat AFC ASALT Bucuresti

May 12, 2017

 

Comunicat AFC ASALT BUCUREŞTI 🔴⚪️⚫️

AFC ASALT BUCUREŞTI este o echipă nou înfiinţată cu ambiţii mari chiar din primul an: promovarea în Liga 4 şi calificarea în finala CUPEI ROMÂNIEI (faza Bucureşti).

CĂTRE AFC Rapid:

NOI NU VĂ IUBIM, nu venim cu mesaje linguşitoare (vezi Galaxia), noi nu jucăm meciurile de acasă pe stadionul Giuleşti (vezi VK Soccer), noi nu ne punem în diferite ,,poziţii” când ne întâlnim şi cu toate acestea vă respectăm! Respectăm această echipă tânără, respectăm munca antrenorilor dumneavoastră şi respectăm suporterii rapidişti!
Din respect pentru ei şi mai ales din respect al propriilor suporteri vrem să clarificăm anumite aspecte care au ajuns eronat pe anumite site-uri ale AFC Rapid:

1. NU suntem o echipă de paznici, nici unul dintre jucătorii noştri nu este agent de pază!
A fi paznic/agent de pază nu este o ruşine, este o meserie onestă, care cu siguranţă este practicată de oameni cu caracter şi chiar de mulţi suporteri ai multor echipe. Din acest motiv, jucătorii AFC ASALT au decis că acest apelativ care se încearcă a fi jignitor şi jenant să fie adoptat şi transformat în renume!

2. NU suntem echipa unei firme de pază, ci firma de pază este unul dintre cei 4 sponsori ai AFC ASALT BUCUREŞTI, iar noi ne mândrim cu asta şi le mulţumim pentru suportul lor!

3. Suntem una din puţinele echipe din Liga 4/5 care pot organiza un meci cu spectatori. Cel mai bun exemplu este meciul din CUPA ROMÂNIEI dintre AFC ASALT şi AFC Rapid, disputat pe Stadionul Electromagnetica, acolo unde măsurile de securitate au fost exemplare: prezenta Jandarmeriei, Poliţia Naţională, Poliţia Locală, firma de pază (plan de pază avizat de Jandarmeria Română). La acest meci nu au fost probleme în tribune, iar în teren incidentele dintre cele două echipe au fost aplanate foarte rapid şi profesionist de către firma de pază. Această realitate poate fi confirmată de conducerea tehnică a AFC Rapid, cât şi de observatorul meciului. Pentru organizarea acestui meci am fost felicitaţi de presă, Jandarmerie, Poliţie şi AMFB!

4. Reproşurile aduse de suporterii AFC Rapid pentru meciul de campionat AFC ASALT – AFC Rapid, desfăşurat cu porţile închise pe Stadionul Progresul Spartac (Prefabricate) considerăm că sunt nefondate şi necesită lămurire:
Echipa noastră are contract de închiriere a bazei Electromagnetica, cele 4 meciuri din returul campionatului programate a se desfăşura în avans în iarna lui 2016, cât şi meciul din sferturile Cupei României disputat în decembrie 2016, au dus la amânarea procesului de însămânţare şi pregătire a gazonului pentru primăvara. Din acest motiv, accesul pe gazon a fost posibil doar după data de 15.04.2017. În aceste condiţii am fost nevoiţi să căutăm un teren capabil de a oferi condiţii bune pentru acest meci (atât în teren cât şi în tribune) unde să putem aplica măsuri de securitate! Opţiunile noastre au fost: Baza Romprim, Metaloglobus, IMGB, Complexul Sportiv STEAUA 6.
La IMGB nu am reuşit să luăm legătura în timp util cu conducerea, Complexul Sportiv Steaua 6 nu era omologat, iar bazele Romprim şi Metaloglobus ne-au refuzat când au aflat cu cine jucăm: Rapid Bucureşti!
Meciul dumneavoastră Băneasa – Rapid, desfăşurat pe terenul Laromet a avut parte de violente extreme, atât pe teren cât şi pe marginea lui. Filmate de PRO TV, dar şi de Jandarmeria Română, acestea generând o reacţie negativă cu un impact mare în Bucureşti!
REZULTATUL: Imposibilitatea de a închiria un teren!

Mulţumim pe această cale conducerii Progresul Spartac care a permis desfăşurarea acestui meci!
La insistenţele conducerii AFC ASALT către reprezentanţii Jandarmeriei şi a firmei de pază, au avut acces într-un final toţi cei 65 de suporteri rapidişti.

5. Jocul ,,dur” al AFC ASALT împotriva unei ,,echipe de copii” cum vă place să numiţi aceşti jucători ai Rapidului:
Domnilor, în meciul nostru din Giuleşti câştigat de AFC Rapid cu 2-1, aceşti copii au jucat foarte ,,dur”, au provocat şi au sărit la bătaie, iar punctul culminant a fost lovirea unui jucător al echipei noastre de către un jucător de al dumneavostră, ,,The Gladiator” (cunoaşteţi personajul?). El fiind rezervă la acel meci, fiind mai apoi suspendat două etape pentru acest gest. Însă acesta nu este un reproş, ci o mare bucurie, pentru că am văzut cu toţii o mare schimbare, acea echipă de copii (pe care ne cereţi să o protejăm, să o ferim) s-a transformat într-o adevărată echipă de bărbaţi.
Aşadar, la meciul retur de pe Stadionul Electromagnetică ne bucurăm că putem juca bărbăteşte, cu o echipă de bărbaţi a Rapidului!

6. Printre alte zvonuri despre parteneriatul ,,rapidiştilor”, meciuri tratate în diferite ,,poziţii” şi ,, glume” despre jucătorii ,,rapiduletului”, jucând ultimele meciuri de play-off, noi ,,NU” le credem… că vorba aia, voi sunteţi Rapidul… şi mai mult de atât, singuri împotriva tuturor!!!

7. Ţinând cont că niciodată nu a-ţi considerat meciul cu AFC ASALT un derby, ne-am gândit că numărul dumneavostra de suporteri va fi redus, tocmai de aceea ne-am rezervat dreptul de a face un preţ corect per bilet!

8. ,,Fotbalul pentru suporteri” – Preşedinte AFC ASALT BUCUREŞTI

Ca urmare, la următorul meci al cărei gazda suntem în dată de 14.05.2017, ora 11:00, teren Electromagnetica. Conducerea AFC ASALT a decis, având la bază principiul reciprocităţii, oferim:
– 20 de invitaţii la tribună oficială reprezentanţilor clubului AFC Rapid
– 300 de bilete la preţul de 20 de lei/buc la peluză, ce vor putea fi procurate la casa de bilete de la intrarea în stadion în ziua meciului începând cu ora 09:30!

9. Pentru asigurarea unui climat de siguranţă s-a decis:
INTERZIS accesul în incinta bazei sportive cu băuturi alcoolice;
INTERZIS accesul suporterilor aflaţi în stare de ebrietate sau sub influenţa substanţelor halucinogene;
INTERZIS accesul cu petarde sau fumigene;

Sperăm într-un joc frumos, fie că cel mai bun să câştige!

NOI AVEM MÂNDRIE, ONOARE ŞI ORGOLIU!
NOI SUNTEM ASALT!
NOI SUNTEM PAZNICII!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *