AFC Asalt, succes memorabil: 3-1 cu VK Soccer!

November 23, 2016

AFC Asalt a obținut duminică o victorie mai puțin scontată în fața celor de la VK Soccer. Cel puțin din perspectiva rezultatului din meciul tur, dar și a manierei în care a realizat acest succes.

Oaspeții au început partida disputată pe stadionul Electromagnetica într-o manieră optimistă și au avut câteva situații bune la poarta apărată de Marinescu. De altfel, goalkeeperul Asaltului a contribuit din plin la victoria echipei sale, având pe parcursul meciului 5-6 intervenții deosebite.

Treptat, centrul de greutate al terenului s-a mutat spre poarta oaspeților și în minutul 18 scorul a fost deschis în urma unei faze fixe. Mihalcea a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă și Barbu a trimis cu capul pentru 1-0. Chiar dacă ocazii de gol s-au mai consemnat la ambele porți, scorul nu a mai fost modificat până la pauză.

În repriza secundă, VK Soccer a încercat să revină pe tabelă, însă situațiile mai clare de gol a fost trecute tot în contul gazdelor. În cele din urmă, la o oră de la startul jocului, echilibrul s-a rupt definitiv, Tescu majorând avantajul gazdelor.

AFC Asalt a dat apoi scorului proporții de forfait. Mihalcea a centrat de pe partea dreaptă și Băneanu (73) a trecut din preluare de portarul Guță și a trimis în plasă de la un metru de buturi.

La 3-0 s-a făcut simțită relaxarea în rândurile gazdelor, ceea ce a permis oaspeților să marcheze golul de onoare. Portarul Marinescu a umbrit o evoluție aproape perfectă tratând neglijent o fază extrem de simplă.

Victoria obținută cu 3-1, dar mai ales evoluția bună în compania unei echipe cu pretenții la nivelul Ligii a 5-a, dă speranțe celor de la AFC Asalt că trendul ascendent va fi menținut. Și obiectivul propus, promovarea în Liga 4, va fi îndeplinit.

sursa: sportb.ro