AFC Asalt trece de Fratia si va juca in sferturi cu detinatoarea trofeului

November 4, 2016

AFC Asalt a primit miercuri vizita Frăției în optimile Cupei României, faza municipală. Echipa antrenată de Cezar Cojocariu a obținut calificarea și este una dintre cele două echipe de Liga 5 rămase în competiție.

Gazdele au rezolvat calificarea încă din prima repriză. Scorul a fost deschis de Tescu, în minutul 5, atacantul fiind servit perfect pe 6 metri de Băbeanu. AFC Asalt a continuat să atace poarta apărată de Mihăilescu, dar nu a reușit să-și majoreze avantajul până în minutul 34, când Tescu a realizat dubla.

Cu cinci minute înainte de pauză, scorul a căpătat proporții de forfait, Băbeanu executând perfect o lovitură liberă de la 18 metri. Oaspeții au reușit să reducă din diferență la ultima fază a primei reprize, prin Phanzu, introdus pe teren cu câteva momente mai înainte.

În repriza secundă, AFC Asalt a continuat să amenințe poarta adversă, a trimis mingea în bară și a ratat alte 3-4 ocazii clare de gol. Cu 20 de minute înainte de finalul jocului, Băbeanu a reușit o execuție surprinzătoare și a refăcut diferența de trei goluri. Însă, aceasta nu a rezistat prea mult, Robert Marin marcând cel de-al doilea gol pentru Frăția.

Partida disputată pe stadionul Electromagnetica s-a încheiat cu scorul de 4-2 și AFC Asalt așteaptă acum comfruntarea cu Electroaparataj, deținătoarea trofeului.

sursa:http://sportb.ro/fc-asalt-trece-de-fratia/